Përjetoni luksin e ujit te filtruar!

Ne jemi të specializuar në filtrim uji për përdorim shtëpiak sepse jemi të bindur për përfitimet. Ne kemi provuar në praktikë se sa i mirë është uji pa gëlqere për lëkurën. Kur pamë edhe të gjitha përfitimet e tjera, vendosëm të krijonim një kompani për të lejuar sa më shumë njerëz të shijojnë ujin pa gëlqere. Ne e bëjmë këtë me raportin më të mirë çmim-cilësi.

Ka disa faktorë që hyjnë në lojë kur zgjidhni madhësinë e duhur. Ne jemi të lumtur t’ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen e duhur.

Ne furnizojmë gjithashtu filtrim uji për konsum më të lartë dhe pajisje me dy cilindra rrëshirë.

Përfitimet

Jeni skeptik për përfitimet e lëkurës apo kursimet në agjentët e pastrimit? Kjo është mjaft e kuptueshme nëse nuk keni përvojë me ujin e butë. Megjithatë është vërtet e vërtetë. Na kontaktoni dhe ne do t’ju shpjegojmë saktësisht se si funksionon, ose në një demonstrim jo të detyrueshëm në shtëpinë tuaj do t’ju tregojmë, ndjeni dhe shijoni ndryshimin midis ujit të fortë dhe të butë. Ne gjithashtu mund t’ju ofrojmë numra telefoni të klientëve që dëshirojnë të ndajnë përvojat e tyre.

Gëlqere ka shumë të meta. Për disa jemi të vetëdijshëm, për të tjerët jo. Në çdo rast, të gjitha do t’i shpëtoni me një zbutës uji qendror.

 • Lëkurë dhe flokë më të butë pas dushit
 • Më pak të shqetësuar nga problemet e lëkurës si dridhjet dhe ekzema
 • Kursime në të gjithë agjentët e pastrimit prej 50-75%
 • Nuk nevojiten më tableta kripe dhe agjentë të tjerë kundër gëlqeres
 • Lavatriçe me jetëgjatësi më të madhe, aparat kafeje, çezma, pajisje higjienike, bojler me ujë, kaldajë për ngrohje qendrore
 • Më pak bllokime në tuba, koka dushi
 • Jo më gëlqere të shëmtuar në kabinat e dushit, pllakat dhe fugat, pajisjet sanitare, çezmat, dritaret (makina) dhe akuariumet
 • Nuk ka më korrozioni xhami
 • Pastrimi kërkon shumë më pak kohë dhe përpjekje
 • Kursimi i energjisë dhe mjedisit
 • Rrobat tuaja janë më të buta, rrobat e ruajnë cilësinë e tyre për më gjatë
 • Asnjëherë mos pastroni më makinën ose kazanin tuaj të kafesë
Zgjidh Filtruesin Tend

Ju lutemi na tregoni nëse dëshironi më shumë informacion rreth zbutësve tanë dhe ndryshimeve nga markat e tjera. Ne ju shpjegojmë sinqerisht të mirat dhe të këqijat.

Tirana, Albania

rwtwatertreatmet@rwt.com

+355692080001
+355682090001

Info

Për qindra mijëra përdorues, ai është bërë një ndihmës i domosdoshëm në kuzhinë. Kuokeri. Një rubinet shtesë që furnizon ujë të valë. Trokitni mbi banak, rezervuari në dollapin më poshtë. Për çaj, kafe, patate, oriz, makarona, perime etj. Ujë i vluar i gatshëm për përdorim në rrotullimin e dorezës. I sigurt, ekonomik, i gjithanshëm dhe i disponueshëm në katër modele vinçi dhe shumë përfundime. Ujë të vluar gjatë gjithë ditës.

Read More